top of page
קרשי חיתוך והגשה
Respect the Meat
בפעם הבאה שתגישו בשר.. זה כבר לא יהיה אותו דבר!!
בוצ׳רים מהפנטים וייחודיים בעבודת יד!
הכי איכותי, הכי היגייני, מחזיק שנים רבות, הכי יפה!
שיתופי פעולה עם מספר אמני עץ מרחבי העולם מאפשר לנו להביא אליכם את קרשי החיתוך והבוצ׳רים הטובים בעולם!
b
למה עדיף עץ?
כבר במשך מאה ואולי אלף שנה אנשים משתמשים בכלי עץ בבישול והסיבה לכך היא לא רק מחיר וזמינות העץ.
תכונות אנטי בקטריאליות של כלי העץ טובים יותר מכלים העשויים מחומרים אחרים.
בבדיקות שנעשו פוזרו חיידקים לא מזיקים על סוגי עץ שונים וכן על פלדה פלסטיק וזכוכית.
חיידקים אלו זהים במובנים רבים לחיידקים המאיימים ביותר דוגמת סלמונלה קמפילובקטר וליסטריה ואז נמדד זמן הישרדותם של החיידקים.
התוצאות היו שלחיידקים תנאי מחייה ירודים על עץ בהשוואה לחומרים אחרים. על אחת כמה וכמה על עץ יבש.
bottom of page